Van 't Hoffstraat 2
9351 VH Leek
Tel: 0594 512444
 

Brochures en prijsinformatie

 

Eriba brochure                            Eriba prijsinformatie                  Original Teile & Zubehör        

      

BEKIJK HIER WELKE ERIBA CARAVANS ER TE BEZICHTIGEN ZIJN IN ONZE SHOWROOM

 

Eriba Touring

 
Eriba Touring

U goed voelen maakt deel uit van het programma.

De ERIBA Touring-caravans hebben een cultstatus verworven. Ze kenmerken zich door hun beperkte eigen gewicht, compacte afmetingen en lage totale hoogte. Ook het hefdak en de perfecte volgeigenschappen zijn legendarisch. De exclusieve uitrusting waarborgt zowel comfort als een optimale veiligheid. Een inrichting met een hoogwaardig interieur en een exclusief design – in de woon- en slaapruimte, in de keuken en de badkamer – maken van uw reizen met de ERIBA Touring een onvergetelijke gebeurtenis.

 

Lees verder...

 

Eriba Feeling

 
Eriba Feeling

Hier is je behaaglijk voelen standaard ingebouwd!

Perfect voor intensieve reiservaringen, voor lange tochten in combinatie met een comfortabel woongevoel: de lichte en wendbare ERIBA Feeling. Deze modellenreeks combineert op ideale wijze de rijtechnische voordelen van de hefdak-caravan met een royaal woonruimteconcept. Voor de beste airconditioning zorgt de unieke PUAL-technologie met zijn uitstekende isolatiewaarden. En dankzij het lage eigen gewicht kunt u nog allerhande bagage meenemen. Ruime, gezellige zitgroepen en ligmogelijkheden zorgen voor een woon- en slaapcomfort dat aan de hoogste eisen voldoet.

 

Eriba Nova Light

 
Eriba Nova Light

Zuinig en veilig onderweg!

Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse bieden? De ERIBA Nova Light geeft daarop. een volledig nieuw antwoord. Bij een opbouwlengte van ca. vijf meter herbergt hij gemakkelijk maximaal drie personen – met veel bewegingsvrijheid en het bewezen uitvoerings- en kwaliteitsniveau. Een heleboel opbergruimte, veel extra laadmogelijkheden en een hoge veiligheid en bescherming garanderen dat u zonder problemen uw vakantiebestemming bereikt en ook weer veilig thuis komt. Opdat u ook zo ontspannen mogelijk kunt reizen, biedt de ERIBA Nova Light een voortreffelijk slaapcomfort met ruime ligoppervlakken, koudschuimmatrassen, matrasbeschermingshoezen, enz., en bovendien een comfortabele en gezellige woonruimte. De functioneel ingerichte keuken laat niets te wensen over, evenmin als de compacte badkamer met zijn talrijke opbergmogelijkheden.

 

Eriba Nova

 
Eriba Nova

Verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen

Deze serie schittert niet alleen door de verbeterde techniek, maar ook dankzij het nieuwe jasje. Of liever gezegd, twee nieuwe jasjes. Want de vertrouwde en uiterst populaire premiumserie ERIBA Nova werd volledig nieuw ontwikkeld en is nu leverbaar in de beide uitvoeringen Trend en Ambience. De caravans onderscheiden zich bovendien door hun karakteristieke ronde vorm en overtuigen daarenboven met veel opbergruimte en een comfortabele zitgroep. Het standaard Smart Home-systeem van ERIBA belooft een eenvoudige bediening, zodat op het gebied van functionaliteit en comfort aan alle wensen wordt voldaan.

 

Eriba Touring 820

 
Eriba Touring 820

Extravagant stijlicoon met unieke look

Egberts Caravan Center is in Nederland exclusief dealer van de Eriba Touring 820. 

De iconische caravanreeks ERIBA Touring – waarvan de verschijning altijd al bijzonder was – krijgt met de Touring 820 een nieuw vlaggenschip. Door de aanzienlijk grotere lengte van ca. 8,5 meter vormt hij een onmiskenbaar designstuk onder de caravans.

Lees verder...