Van 't Hoffstraat 2
9351 VH Leek
Tel: 0594 512444
 

Eriba Touring

 
Eriba Touring

U HEEFT UW DOEL BEREIKT. DE NIEUWE ERIBA TOURING.

Een perfecte vakantie is voor iedereen anders. Iedereen heeft andere verwachtingen, passies en bestemmingen. Daarom is er ook niet één ERIBA Touring, maar evenveel versies als er reizigers zijn. Configureer uw eigen ERIBA Touring volgens uw interesse en volg niemand – behalve uw nieuwsgierigheid. Kies zelf uit de twee uitvoeringen LEGEND of URBAN en pas het design van het interieur en van de buitenkant aan uw wensen aan. Creativiteit kent geen grenzen.

 

Lees verder...

 

Eriba Feeling

 
Eriba Feeling

RUIMTE VOOR UW DROMEN

Het geluid van krijsende meeuwen in de lucht, zout water tot aan de horizon en het ruisen van de golven in uw oren. De lichte en wendbare ERIBA Feeling biedt u heel veel ruimte om daar allemaal van te genieten. En het beste is: u straalt al bij het inpakken. Want door het lage chassis en het hefdak overtuigt hij u met een ruim interieur en een aangename woonsfeer. Dus blijft er veel ruimte voor uw bagage en voor uw persoonlijke wensen. Om u voor te stellen hoe comfortabel de reis wordt heeft u niet veel fantasie nodig: de gezellige zitgroep en de comfortabele ligmogelijkheden spreken voor zich. Met de ERIBA Feeling verzamelt u herinneringen aan reizen die u altijd bij zullen blijven.

 

Eriba Nova Light

 
Eriba Nova Light

Zuinig en veilig onderweg!

Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse bieden? De ERIBA Nova Light geeft daarop. een volledig nieuw antwoord. Bij een opbouwlengte van ca. vijf meter herbergt hij gemakkelijk maximaal drie personen – met veel bewegingsvrijheid en het bewezen uitvoerings- en kwaliteitsniveau. Een heleboel opbergruimte, veel extra laadmogelijkheden en een hoge veiligheid en bescherming garanderen dat u zonder problemen uw vakantiebestemming bereikt en ook weer veilig thuis komt. Opdat u ook zo ontspannen mogelijk kunt reizen, biedt de ERIBA Nova Light een voortreffelijk slaapcomfort met ruime ligoppervlakken, koudschuimmatrassen, matrasbeschermingshoezen, enz., en bovendien een comfortabele en gezellige woonruimte. De functioneel ingerichte keuken laat niets te wensen over, evenmin als de compacte badkamer met zijn talrijke opbergmogelijkheden.

 

Eriba Touring 820

 
Eriba Touring 820

Extravagant stijlicoon met unieke look

Egberts Caravan Center is in Nederland exclusief dealer van de Eriba Touring 820. 

De iconische caravanreeks ERIBA Touring – waarvan de verschijning altijd al bijzonder was – krijgt met de Touring 820 een nieuw vlaggenschip. Door de aanzienlijk grotere lengte van ca. 8,5 meter vormt hij een onmiskenbaar designstuk onder de caravans.

Lees verder...